Goedkope autoverzekeringen - Zelf - de actuele top 10 van goedkoopste autoverzekeraars

Advies

Volgens de Consumentenbond bespaart u gemiddeld euro 171 door over te stappen van autoverzekeraar!

Vergelijk alle autoverzekeraars en vraag bij de beste drie online een offerte voor een autoverzekering op, toegesneden op uw situatie!

Meer informatie

Zelf autoverzekering

Zelf.nl is goedkoop omdat zij uitsluitend via internet werken. Het betreft een onderdeel van grote landelijke verzekeraar. Vergelijken van autoverzekeringen kan u veel premie besparen. Het is dan ook slim om de Zelf autoverzekering ook mee te nemen, zij blinken uit in een complete dekking en goedkope premie. Kijk verder bij Zelf autoverzekering.

Zelf.nl werkt direct via internet.

Zelf.nl is een zogenaamde internetverzekeraar en kan daarom zeer goedkoop werken. Kunnen zij ook voor u een goedkope autoverzekering aanbieden? U kunt hier online een berekening van de verwachte premie opvragen.Zeer lage premie: tot 30% korting

De voordelen van de Zelf autoverzekering zijn een zeer lage premie met tot 30% korting. Verder is Zelf volgens Consumentenbond steevast in de top 5 van goedkoopste autoverzekeringen. Verder kunt u de polis altijd met 14 dagen bedenktijd aangaan. Er is een gratis opzegservice. En een scale aan uitstekende aanvullende dekkingen. Een extra is de zekerheid van SNS REAAL.