Advies

Volgens de Consumentenbond bespaart u gemiddeld euro 171 door over te stappen van autoverzekeraar!

Vergelijk alle autoverzekeraars en vraag bij de beste drie online een offerte voor een autoverzekering op, toegesneden op uw situatie!

Meer informatie

Premie

Recent heeft de Nederlandse Bank gemeld dat de premies van autoverzekeraars zorgwekkend laag is. De afgelopen twee jaar heeft een concurrentiestrijd plaatsgevonden, met name gedreven door internetaanbieders (!), die heeft geleid tot zeer lage premies. U kunt daarvan profiteren. De premies van autoverzekeringen zijn de laatste jaren flink gedaald, er zijn grote verschillen ontstaan tot maar liefst 30%. U kunt op onze website gedetailleerd de premie van een autoverzekering berekenen.Door grote verschillen in premies levert vergelijken u veel op!

No claim korting

De premie wordt door een aantal zaken bepaald. Uw leeftijd, uw auto maar vooral ook het aantal jaren dat u schadevrij heeft gereden. Specifiek bij autoverzekeringen is van belang welke no claim-korting wordt gegeven. Hoeveel schadevrije jaren heeft u opgebouwd? Bij grote verzekeraars krijgt u zo 80% korting op de standaardpremie.

Goedkope premie autoverzekering

Wij hebben bekeken welke verzekeraars de laagste premies voor een autoverzekering rekenen. De goedkoopste autoverzekeringen worden aangeboden door FBTO, Inshared en Allsecur. U vindt hier de laagste premie voor een WA-autoverzekering.

Ga nu alle autoverzekeringen vergelijken.