Advies

Volgens de Consumentenbond bespaart u gemiddeld euro 171 door over te stappen van autoverzekeraar!

Vergelijk alle autoverzekeraars en vraag bij de beste drie online een offerte voor een autoverzekering op, toegesneden op uw situatie!

Meer informatie

Vind de goedkoopste autoverzekering

U heeft als consument heel veel keuze, er zijn veel aanbieders van autoverzekeringen. Maar wat is de goedkoopste autoverzekering? Een goedkope autoverzekering vergelijken kan eenvoudig op deze website. Lees meer over de Allsecur autoverzekering, de Inshared autoverzekering of FBTO autoverzekering. Deze verzekeraars bieden al jaren de meest voordelige autoverzekeringen aan. Vind hier advies en tips om online en zeer voordelig een autoverzekering af te sluiten.

Online de goedkoopste autoverzekering kiezen en afsluiten

Goedkoop autoverzekering

Waar moet u op letten bij het kiezen van een autoverzekering? Niet alleen de prijs telt! Ook de dekking en voorwaarden zijn van belang. Specifiek bij autoverzekeringen is van belang welke no claim-korting wordt gegeven. Hoeveel schadevrije jaren heeft u opgebouwd?

Wij hebben de grote verzekeraars beoordeeld op basis van een gemiddeld gebruik met een gangbare auto en gangbare kenmerken. Zo ziet u snel welke verzekeraar op dit moment de gunstigste aanbieding voor een autoverzekering heeft.

Ga nu alle autoverzekeringen vergelijken.