Advies

Volgens de Consumentenbond bespaart u gemiddeld euro 171 door over te stappen van autoverzekeraar!

Vergelijk alle autoverzekeraars en vraag bij de beste drie online een offerte voor een autoverzekering op, toegesneden op uw situatie!

Meer informatie

Autoverzekering vergelijken

Beste autoverzekering 2014

Wij vergelijken jaarlijks de meest voorkomende autoverzekeringen in Nederland op klantbeoordeling. Daarbij gaan wij niet uit van individuele klantbeoordelingen, maar de uiteindelijke beoordelingen en cijfers die vergelijkingssites afgeven. In 2012 en 2013 hebben wij dit gedaan, en nu opnieuw voor 2014.
Wij hebben zo goed en kwaad als het kan deze cijfers en beoordelingen opgeteld. En daarmee een gemiddeld cijfer per autoverzekering vastgesteld. Deze lijst betreft niet een objectief opgestelde lijst op basis van wetenschappelijk onderzoek, maar een lijstje met een mix van allerlei data. U kunt ook zelf autoverzekeringen vergelijken op deze website.

AanbiederVerzekeraarCijfer
Centraal BeheerAchmea7,7
OHRADelta Lloyd Groep7,6
DitzoASR Verzekeringen7,6
AllsecurAllianz Verzekeringen7,5
InsharedAchmea7,4

De beste auto verzekering in 2014 wordt volgens diverse bronnen aangeboden door Centraal Beheer Achmea. Goede tweede en derde zijn respectievelijk OHRA en Ditzo. Vorig jaar scoorde Allsecur nog als hoogste bij onze optelling. Maar hun cijfers zijn toch wat verslechterd.

Zie onze verantwoording van de vergelijking.

Meer weten?

Bovenstaande uitkomsten gelden voor een gemiddelde consument. Maar iedere consument is natuurlijk anders. Het is daarom verstandig om zelf een premieberekening te doen op basis van de eigen kenmerken. U kunt zelf de premie van een autoverzekering berekenen. Dit kan eenvoudig op onze website.