Goedkope autoverzekeringen - Beste autoverzekering 2012, de beste autoverzekering van 2012 met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Advies

Volgens de Consumentenbond bespaart u gemiddeld euro 171 door over te stappen van autoverzekeraar!

Vergelijk alle autoverzekeraars en vraag bij de beste drie online een offerte voor een autoverzekering op, toegesneden op uw situatie!

Meer informatie

Autoverzekering vergelijken

Beste autoverzekering

Voor 2012 hebben wij opnieuw de meest voorkomende autoverzekeringen in Nederland vergeleken op klantbeoordeling. Bij de verschillende vergelijkingssites wordt een klantcijfer gegeven. Dit vindt echter niet altijd plaats op basis van voldoende respondenten. En er ontbreken belangrijke aanbieders (!). Zo meldt Verzekeringssite.nl dat zij 95% van de verzekeraars presenteert. Er mist dus 5%. En meten ze dit in verzekeringsomzet, of in aantal (het laatste zou een volkomen verkeerd beeld geven)?

Ook bij Independer.nl, internetvergelijker van verzekeringen, ontbreken enkele zeer grote verzekeraars met meer merken, omdat zij niet de voorwaarden van deze webonderneming kunnen accepteren. Maar goed, wij hebben zo goed en kwaad als het kan een combinatie gemaakt van al die beoordelingen, en er nog eens een eigen kleur aangegeven. Deze lijst betreft dus niet een geheel objectief opgestelde lijst op basis van wetenschappelijk onderzoek, maar een lijstje met een mix van allerlei data. Doe ermee wat u wilt, wij vinden dit toch een aardig representatief beeld geven bij navraag bij allerlei personen.

AanbiederVerzekeraarCijfer
AllsecurAllianz Verzekeringen8,2
InsharedAchmea8,1
Centraal BeheerAchmea7,9
OHRADelta Lloyd Groep7,8
DitzoASR Verzekeringen7,6

De beste auto verzekering in 2012 wordt volgens diverse bronnen aangeboden door Allsecur. Goede tweede en derde zijn respectievelijk Inshared en Centraal Beheer.Zie onze verantwoording van de vergelijking.Allsecur in 2012 best beoordeeld door consumenten!

Goedkoopste autoverzekeringen

Zoekt u de meest voordelige autoverzekeringen? Wij laten de beste autoverzekering 2012 zien. Wij laten op deze website de actuele top 10 autoverzekeringen zien die op dit moment worden aangeboden door de grote verzekeraars. De goedkoopste autoverzekering is niet altijd het meest gunstige of beste product. U dient ook echt te kijken naar de kwaliteit, dekking en overige voorwaarden. Wij kunnen prima volgen dat de Allsecur autoverzekering als beste scoort. Zij hebben een lage premie autoverzekering en staan al langere tijd in de top 10 goedkoopste autoverzekeringen. Kijk verder voor de top 5 goedkoopste autoverzekeringen.

Ook voor 2013 hebben wij de beste autoverzekeringen bepaald! Kijk bij de Beste autoverzekering 2013.