Goedkope autoverzekeringen - ASR - de actuele top 10 van goedkoopste autoverzekeraars

Advies

Volgens de Consumentenbond bespaart u gemiddeld euro 171 door over te stappen van autoverzekeraar!

Vergelijk alle autoverzekeraars en vraag bij de beste drie online een offerte voor een autoverzekering op, toegesneden op uw situatie!

Meer informatie

ASR Budgio autoverzekering

De ASR autoverzekering heeft een aantal uitstekende voordelen. Zo bieden ze een nieuwwaarderegeling van 24 maanden, dit betekent dat uw auto 2 jaar lang geheel als nieuw vergoed wordt. En ook bij Beperkt Casco dekking, niet alleen bij volledig casco. Daarnaast heeft deze autoverzekering geen malus. Dit betekent dat u geen extra premie betaalt op de laagste trede van de no-claimladder. ASR Budgio timmert aan de weg en biedt aantrekkelijke premies. De MultiZeker Autoverzekering biedt een brede dekking. Kijk verder bij ASR autoverzekering.

ASR autoverzekering heeft diverse voordelen.

Fortis ASR biedt met de ASR Budgio autoverzekering een prima product. Kijk eens welke premie u moet betalen, u kunt hieronder de website van ASR Verzekeringen bezoeken voor een premieberekening.Fortis ASR autoverzekering

De MultiZeker autoverzekering van ASR is vrij compleet qua dekking. Fijn om goed verzekerd in uw auto te stappen en zeker te weten dat uw auto goed beschermd is tegen schade of diefstal.