Goedkope autoverzekeringen - All-risk autoverzekering, een Volledig Casco autoverzekering

Advies

Volgens de Consumentenbond bespaart u gemiddeld euro 171 door over te stappen van autoverzekeraar!

Vergelijk alle autoverzekeraars en vraag bij de beste drie online een offerte voor een autoverzekering op, toegesneden op uw situatie!

Meer informatie

All-risk autoverzekering

Kies voor een all risk autoverzekering wanneer u zo breed mogelijke dekking wilt. Een Allrisk verzekering is hetzelfde als een volledig-casco autoverzekering. De All-risk autoverzekering biedt de ruimste dekking van de verschillende soorten autoverzekeringen. U bent verzekerd voor schade die u zelf onbedoeld toebrengt en onverhaalbare schade van derden.

Welke dekking heeft Allrisk?

All-risk wil niet zeggen dat letterlijk alles is gedekt. U dient de hoofdvoorwaarden na te lezen voor welke dekking er precies wordt gegeven. Iedere verzekeraar heeft eigen voorwaarden waarin staat welke risico’s zijn verzekerd. Vraag het na bij het afsluiten van een autoverzekering. Verzekeraars zijn verplicht om u goed te informeren!

Kies voor nieuwe autos een all risk autoverzekering!

Verschillende dekkingen

Een recent advies van de Consumentenbond vermeldt om auto's die 3 tot 8 jaar oud zijn beperkt-casco te verzekeren. Auto's jonger dan 3 jaar dient u volledig-casco te verzekeren. En auto's ouder dan 8 jaar worden het beste gewoon WA verzekerd.