Goedkope autoverzekeringen - Actueel - Autoverzekering berekenen, online de premie berekenen van een autoverzekering - 12 juli 2013

Advies

Volgens de Consumentenbond bespaart u gemiddeld euro 171 door over te stappen van autoverzekeraar!

Vergelijk alle autoverzekeraars en sluit online een nieuwe autoverzekering af!

Meer informatie

Actueel

Lees hier het laatste nieuws over autoverzekeringen.

Autoverzekering berekenen

12 juli 2013 - Veel mensen weten het niet, maar je kan heel eenvoudig online de premie van een autoverzekering berekenen. Het is aan te raden om elk jaar even te checken of u nog wel voordelig uit bent. Doorgaans is het zo dat als u langer dan een jaar bij een autoverzekeraar zit, u een besparing vindt als u overstapt.

Overstappen gedoe

Een hoop gedoe, denkt een grote meerderheid van de Nederlanders. En daarom laten ze het maar, en betalen jaar in, jaar uit teveel premie. Het is ronduit zonde om dit geld te laten liggen.

Hoe vergelijk je autoverzekeringen?

Er zijn diverse vergelijkingssites voor autoverzekeringen op internet. Bijvoorbeeld deze website; Goedkope autoverzekeringen. U kunt hier de premie berekenen van autoverzekeringen. Maar ook Independer, Verzekeringssite en de Consumentenbond bieden prima mogelijkheden om te vergelijken online de premie te berekenen. Maar nu is er ook nieuwe vergelijkingssite; Bespaarwijzer.nl. Hier ziet u met weinig invullen in een oogopslag hoeveel u kunt besparen op uw autoverzekering. Een aanrader wat ons betreft.

Waar op letten bij vergelijken en overstappen?

U dient bij het vergelijken van producten in het algemeen, en zeker bij een verzekering, er goed op te letten of de voorwaarden hetzelfde zijn. Anders zit u appels met peren te vergelijken. Zo zijn belangrijke elementen de hoogte van het eigen risico of hoeveel vergoeding u per gebeurtenis er beschikbaar wordt gesteld.

Waar op letten bij vergelijken en overstappen?

Meer weten? U kunt hier ook online de premie van autoverzekeringen berekenen!