Advies

Volgens de Consumentenbond bespaart u gemiddeld euro 171 door over te stappen van autoverzekeraar!

Vergelijk alle autoverzekeraars en sluit online een nieuwe autoverzekering af!

Meer informatie

Actueel

Lees hier het laatste nieuws over autoverzekeringen.

Allergoedkoopste autoverzekering

5 juli 2011 - Zoekt u de een goedkope autoverzekering? Wij vergelijken de belangrijkste aanbieders en laten de allergoedkoopste autoverzekeringen in 2011 zien.

U kan bij diverse vergelijkingswebsites kijken welke autoverzekeraar voor u de beste aanbieding heeft. Maar u vindt niet zo eenvoudig een simpel overzicht van de best beoordeelde producten. Daarom hebben wij een top 10 van goedkope autoverzekeringen gemaakt. Aan de hand van een standaard consument met standaard auto. Op basis hiervan is al prima te zien wat de allergoedkoopste aanbieders zijn. Daarna kunt u bij de eerste drie verzekeraars een specifieke offerte voor uw situatie opvragen. Slim idee, toch?

En nu wilt u natuurlijk wel weten welke verzekeraars tot onze top 10 behoren. Dit zijn de volgende, in volgorde van scoren. Premio autoverzekering, Verzekeruzelf autoverzekering, Acura autoverzekering, Zelf autoverzekering, OnnaOnna autoverzekering, Allsecur autoverzekering, DeltaLloyd autoverzekering, Inshared autoverzekering, OHRA autoverzekering en CentraalBeheer autoverzekering.